header image

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
 • [  Indsæt liste over tredjeparter der sætter cookies på sitet. Se evt. Automatisk opdatering af cookie-oversigt
 • eller henvis evt. til denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering  ]
 

Personoplysninger

Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@graphiareklame.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Graphia Reklame
Skovmosevej 1C
9500 Hobro
Telefon: 22338464
Email:kontakt@graphiareklame.dk

Udvidet hjemmeside

 

Kr. 14.995 ,-

 

Enkel og professionel hjemmeside.

Du ejer selv hjemmesiden og dette er en engangsbetaling.

 
 
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Møde med behovsdækning, design og ønsker
  • Ubegrænset undersider
  • 100% ejerskab over hjemmeside
  • Design tilpasset efter dine behov udfra standard side
  • SSL Certifikat/sikker hjemmeside
  • Nem og brugervenlig redigering til tekst og billeder
  • Udlevering af koder
  • Undervisning i brug og vedligehold af hjemmeside
  • Skalerbar løsning med mulighed for tilkøb af SEO, shopmodul, teksforfatning, serviceaftale m.v.
  • Hjælp til overflytning af eksisterende indhold franuværende hjemmeside*
  • Råd og vejledning med design og visuel identitet
  • inkl 2 billeder til cover/top, som tages i samarbejde med professionel fotograf*
 
 
 

Alle priser er ekskl. moms

Ingen binding.

Standard hjemmeside

 

Kr. 5.495 ,-

 

Enkel og professionel hjemmeside.

Du ejer selv hjemmesiden og dette er en engangsbetaling.

 
 
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Møde med behovsdækning, design og ønsker
  • Op til 7 undersider inkl. forside
  • 100% ejerskab over hjemmeside
  • Design tilpasset efter dine behov udfra standard side
  • SSL Certifikat/sikker hjemmeside
  • Nem og brugervenlig redigering til tekst og billeder
  • Udlevering af koder
  • Undervisning i brug og vedligehold af hjemmeside
  • Skalerbar løsning med mulighed for tilkøb af billeder, SEO, shopmodul, teksforfatning, serviceaftale m.v.
  • -
  • -

  • -

 

 

Alle priser er ekskl. moms

*Ekstra udgift kan forekomme. Ingen binding.

Hosting & service

 

Kr. 205 ,-

 

Du ejer selv hjemmesiden, men betaler for at have siden online,

samt tilgang til nedenstående.

 

 

 

  • Løbende Backup
  • Vedligehold af opdatering
  • Gratis mail og telefonsupport
  • Administration af webhotel (For at siden kan være online)
  • *Mulighed for tilkøb af fuld service pakke

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alle priser er ekskl. moms

Betales kvartalsvis. Ingen binding.

 

 

Kontakt mig i dag

 

 

 

Priserne er eks. Moms, domænekøb, tekstskrivning og billeder.
Hosting + fri mailsupport: 205 kr. pr. mdr. og faktureres hvert kvartal eller efter aftale.

 

 

 

 

 

 

 

Kunder udtaler

"I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside har jeg brugt Graphia Reklame. Hele forløbet igennem har Helle arbejdet professionelt med højt serviceniveau. Jeg kan derfor varmt anbefale Graphia Reklame".

JN Administration v/Jonna Nielsen

 

 

Tak til Helle for det gode samarbejde, selvom jeg kan være en krakiler, omkring opbygningen af den nye hjemmeside til mit firma Himmerlandske Bier.
Alting fungerer fejlfrit, og siden får står ros fra mange kanter.
Glæder mig til at samarbejde fremover

Himmerlandske Bier v/Ivan