header image

Logo design

 

Få et professionelt logo design

Et professionelt logo design er med til at skabe mere værdi i din markedsføring af din virksomhed. Dit logo er hele identiteten af din virksomhed og langt oftest, det alle første indtryk dine mulige kunder, får af dig. Et logo design er derfor særlig vigtig og noget man aldrig må ignorere!


Når dine (mulige) kunder ser dit logo for første gang, skal de helt tydeligt have en idé om, hvad din virksomhed repræsentere. Med andre ord – jeres logo skal kommunikere virksomhedens DNA.
Graphia Reklame kender alt til processer i, at designe jeres unikke logo. Det omfatter bl.a. at fortælle jeres virksomheds historie og værdier og senere hen hvor produktionen finder sted. Det handler nemlig om, at fortælle jeres unikke historie. Jeg benytter flere forskellige programmer, som tilsammen giver det unikke touch og et samlet, gennemarbejdet resultat.

 

Jeg har arbejdet med over 70 logo design i min tid som selvstændig og har derfor en bred viden omkring den grafiske udforming og viden omkring et professionelt og troværdigt logo design.


Er du iværksætter? Så kan du med fordel gøre brug af vores iværksætterpakker, som du finder lige HER

 

 

Bestil her

 

Logo designet er jeres identitet

Et logo design kan for mange måske virke mindre vigtigt, i din virksomheds fremtoning, MEN overvej lige engang, hvor mange steder dit logo figurere og bliver set. Det kan være i din online marketing, f.eks. hvis du har en hjemmeside, eller kontis på diverse sociale medier. Det kan også være ved tryksager, f.eks. visitkort, skilte eller flyers. Dit logo design kommer i spil rigtig mange steder, og er det ikke gennemarbejdet bliver det ikke husket af dine kunder og det giver dem måske heller ikke appetit på mere – det er simpelthen ikke professionelt nok i dens udtryk.

 

Logo design pris

Der er flere forskellige arbejdsopgaver og aspekter, alt efter hvilke behov du har. Priserne er derfor bestemt ud fra opgavens kompleksitet.

 

 

  • Optegning af logo kr. 1.800,-
  • Idéudvikling og design af nyt logo kr. 3.900,-

 

Inkl. telefoninsk, online eller fysisk møde med forventningsafstemning

Alle logo filer leveres i originale versioner, samt tryk- og web klare versioner.

Alle priser er eks. Moms.

 

 

  • Minidesign manual kr. 6.600,-

Manualen indeholder farvekoder, skrifttype/fonte og opsætning af visning med hvordan logo kan håndteres i pdf dokument, som nemt kan printes.

 

Inkl. telefoninsk, online eller fysisk møde med forventningsafstemning og sparring

Alle filer leveres i originale versioner, samt tryk- og webklare versioner.
Alle priser er eks. Moms.

 

 

Bestil her

 

 

 

 

 

Struktur på processen

Jeg har igennem årene designet og udviklet talrige af logoer, til mange forskellige typer af virksomheder. Du kan bl.a. tage et kig på nogle af mine referencer Fælles for dem alle er, at vi strukturer og planlægger processen. På denne måde opnår vi et professionelt og gennemført logo design.

 

  • Samtale omkring ønsker og skitsering af jeres værdier i virksomheden.
  • Udkast laves ud fra ønsker, behov og værdier. Sendes til korrektur.
  • Udkast redigeres, tilrettes eller godkendes (Bemærk der er ubegrænset korrektur gennemgang!)
  • Logo design godkendes. Sendes efterfølgende i mappe med original fil, samt trykklare- og webklare filer.

 

Ved at strukturere processen, er vi sikker på at logoet repræsenterer jeres virksomhed fuldstændigt. Værdierne er et centralt element, og de skal og bør komme til udtryk.
 
Kontakt mig på telefon 22 33 84 64 eller på mail, hvis du gerne vil have en uforpligtende snak omkring dit logo.
Jeg har kontor ved Hobro, men mine kunder er i hele Danmark. Du er også altid velkommen til at komme forbi og fortælle om dine idéer og ønsker, så vil jeg komme med sparring dertil.

 

 

Kontakt mig i dag

 

 

Kunde udtaler

 

" Kvalitet, Professionalisme, Svartid, Værdi"

Henrik Lind-Grønbæk - Greens, Luxembourg

 

 

"Jeg kan i den grad anbefale at få lavet logo hos Helle fra Graphia Reklame, jeg har fået en super god Service til en yderst skarp pris".

Uffe Rosenørn - Rosenørn Service

 

 

"Graphia Reklame har designet og leveret logo, oprettet og designet Facebook side og diverse tryksager til min nyopstartet frisørsalon. Helle er behagelig at arbejde med. Det har været nemt at være “opgaveudbyder”. Rigtig fin kommunikation og yderst professionel at arbejde med".

Louise Krog - Star Haardesign