header image

Tryksager i din markedsføring

 

Spændende tryksager der tiltrækker kunder

Tryksager kommer i mange forskellige størrelser og varianter og de er specielt gode til, at forenkle budskaber. Med flotte og informative tryksager kan du opnå mange forskellige fordele.


Tryksager giver et tillidsvækkende forhold til forbrugeren, fordi de har haft informationerne i hånden og de er derfor allerede bekendt med dig og dit virke. En tryksag kan også kan gemmes og du er derfor allerede i forbrugerens bevidsthed – måske endda over lang tid! Der skabes nærhed og de husker lige præcis din virksomhed, når der opstår et behov hos dem.
Desuden er tryksager et godt redskab når du skal præsentere din virksomhed, f.eks. til en messe eller i diverse salgssammenhænge.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Hvad er tryksager egentlig?

 

Tryksager kan som sagt komme i mange forskellige former. Det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser!

Det kan bl.a. være:

 

  • Blade
  • Annoncer
  • Plakater
  • Kort
  • Visitkort
  • Flyer
  • Profil brochure
  • Banner
  • Folder
  • Og meget, meget mere…

 

Udformning og design

Igennem flere år har jeg specialiseret mig i, at gøre tryksager unikt så det huskes og vækker tillid. Jeg designer og producerer og er med fra start til slut og der vil kun være én kontaktperson hele vejen i gennem arbejdsprocessen. Graphia Reklame har et tæt samarbejde til trykkerier og diverse underleverandører som fotografer og tekstforfattere, så resultatet bliver lige præcis som du gerne vil have det. Jeg leverer det færdige produkt – fra start til slut og er med hele vejen igennem opgaven.

 

Kontakt mig i dag

 

 

Tryksager der repræsenterer jer

Dine tryksager skal repræsentere din virksomhed, og hvad I står for. Jeres visuelle identitet skal skinne igennem, så kunder og leverandører ved hvem I er og ikke mindst, husker jer!
Jeg ved hvordan visuelle identiteter bliver opbygget på bedste vis, og giver jer gerne gode råd, men også konkrete forslag til ændringer og forbedringer.
Det udmønter sig i et mere strømlinet udtryk og fremviser samtidig en professionel virksomhed.

 

Graphia Reklame kan hjælpe med at skabe nyt liv til dine tryksager og lave en ensartet tråd igennem hele din markedsføring. Hvis du har brug for løbende vedligehold af dine tryksager, kan jeg hjælpe dig med at være din faste samarbejdspartner i form af freelance eller leje som du kan læse mere om HER.
Uanset om du ønsker, at få opbygget et helt nyt visuelt udtryk til din virksomhed, eller du blot ønsker mindre rettelser, så lad os tage en dialog omkring dette.

 

Kom forbi kontoret udenfor Hobro eller ring på telefon 22 33 84 64 og få en kop kaffe og en snak om din tryksag.

Kunde udtaler

 

"Graphia Reklame har gennem årene løst forskellige opgaver for os, lige fra messeudstyr til annoncer og tryksager. Derfor har vi lært Helle/Graphia at kende som en kreativ samarbejdspartner, der altid holder den aftalte deadline".

Anders Risager / Direktør

Apacta A/S