header image

Freelancegrafiker og reklamebureau ved Hobro

 

 

Graphia Reklame fungerer både som freelancegrafiker og reklamebureau og startede op i 2014. Jeg arbejder med at planlægge, strukturere og producere virksomheders markedsføring. Jeg har gode samarbejdspartnere i form af trykkerier, web-bureauer, skiltemalere, fotografer og tekstforfattere osv. så alle opgaver kan dækkes ind, fordi jeg ofte fungerer som en projektkoordinator i opgaverne.

Det gør, at du trygt kan få løst en opgave hos Graphia Reklame og være sikker på at opgaven kommer i mål – udført af fagfolk, som har hver deres spidskompetence og ved dermed, hvad de taler om.

 

Fokusområdet ved Graphia Reklame er grafisk design og det at skabe genkendelighed i virksomhedens markedsføring. Når kunder eller besøgende navigerer rundt på din hjemmeside, din Facebook-side, læser din profilflyer, annonce eller får dit visitkort, så skal de ikke være i tvivl om at de har med den samme virksomhed at gør. Derfor er det vigtigt at man visualiserer og laver en “rød tråd” mellem de forskellige platforme og medier. Du kan under ydelser læse mere om, hvad du kan få hjælp til.

 

Jeg lægger stor vægt på, at yde en god og troværdig service i form af rådgivning og sparring. Inden en opgave sættes i gang, lægges der en plan i samarbejde med jer omkring, hvordan forløbet vil blive. På den måde bliver I informeret grundig og der vil ikke komme uventede overraskelser undervejs.

 

 

Få hjælp i dag

 

 

Graphia Reklame arbejder med gode samarbejdspartner

Jeg har mange samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde totalløsninger.

Samarbejder bl.a. med

 

 • Webbureauer
 • Fotografer
 • Tekstforfatter
 • SEO virksomheder
 • Skiltefirmaer
 • Reklameartikler
 • Video

 

Graphia Reklame drives af Helle Haslund Hollen

Jeg har arbejdet i den grafiske branche de sidste 23 år. I 2004 blev jeg udlært mediegrafiker på Hobro Avis og har både før og efter arbejdet på forskellige reklamebureauer i Århus, Hadsten, Viborg og Hobro.

Som person er jeg et ærlig menneske med fødderne plantet godt på jorden. Jeg er meget serviceorienteret og kan godt lide at se muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg kan godt lide at søsætte og idéudvikle nye eller eksisterende opgaver og er altid åben for nye tiltag.

 


Som person er mine kerneværdier:

 

 • Troværdighed
 • Loyalitet
 • Tillid
 • Høj Service

 

Kunde udtaler

 

"I forbindelse med etablering af ny hjemmeside, har Helle været en stærk partner. Hun har støttet med alt fra de første tanker til den efterfølgende evaluering. Helle har sat os i stand til at vedligeholde siden selv. Men vigtigst af alt, har hun holdt vores kunder for øje, og derfor os på sporet. Vi har haft et godt og lærerigt samarbejde med Graphia reklame, og vil kunne anbefale det samme til andre".

Simon Lauridsen / Personalemanden